fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 02 Mai 2024

În ultimii ani, Primăria Municipiului Iași este obligată, pe bandă rulantă, să achite despăgubiri de sute de mii de lei unor persoane care au decizii definitive de retrocedare a unor terenuri, dar instituția condusă de Mihai Chirica nu le respectă. Cel mai recent, o astfel de sentință a fost dată de Judecătoria Iași în cazul unei femei pe nume Gabriela Budianu: 143.700 lei penalităţi de întârziere pentru perioada 18 noiembrie 2021-13 martie 2023. Bani publici, din bugetul Primăriei, colectați din taxe și impozite. Dispar nejustificat din conturile orașului.

Publicat in Anchete
Bărbatul din Afganistan, în vârstă de 22 de ani, care a rănit, în noaptea de 1 mai, doi poliţişti de frontieră, a fost, joi, arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ultraj şi trafic de migranţi, a informat ITPF Timişoara.

Publicat in Justitie
Rezervele valutare la Banca Naţională a României totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ cu nivelul de 64,279 miliarde euro înregistrat la finele lunii martie 2024, conform unui comunicat al BNR, remis joi.

Publicat in Banci
Au apărut rezultate noi ale probelor luate din mâncarea familiei din Călăraşi, după tragedia de acum trei zile. O fetiţă de 4 ani şi bunica ei au murit în împrejurări neclare. Analizele de acum arată depăşiri pentru bacterii.

Publicat in Sanatate
Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, a precizat că NATO a trecut peste Linia Roșie, relatează portfolio.hu.

Publicat in Eveniment
O bătaie în care au fost implicaţi mai mulţi tineri a avut loc în Vama Veche, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare.

Publicat in Social
Carla Bruni-Sarkozy, soţia fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy, este audiată joi în calitate de suspect într-un dosar al anchetei tentaculare asupra finanţării libiene a campaniei prezidenţiale a soţului său în 2007, informează AFP.

Publicat in Eveniment
Sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 13:00, la sediul fostei fabrici Moldomobila din Iași se va desfășura evenimentul „The last Gathering”.

Publicat in Timp Liber
Un caz șocant a avut loc în SUA. Un copil de 6 ani din New Jersey a murit la câteva zile după ce tatăl lui l-a forțat să alerge pe bandă la o sală de sport și l-a lovit în zona pieptului și a abdomenului, scrie Daily Mail.

Publicat in Panorama
Mașinile electrice continuă să se vândă, în ciuda faptului că mai multe țări, printre care și România, au redus subvenția acordată de stat la achiziția acestora. Și în ciuda știrilor care circulă că interesul pentru vehicule electrice este în scădere.

Publicat in Auto
Pagina 1 din 2