fbpx
 
Un octogenar din Iași  i-a dat fiului său cu toporul în cap pentru că îl suspecta de incest cu propria mamă

Un octogenar din Iași i-a dat fiului său cu toporul în cap pentru că îl suspecta de incest cu propria mamă


Un octogenar din Iași a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce și-a lovit de trei ori fiul cu o bărdiță în cap, acuzându-l de incest cu propria mamă, femeia care îi este soție de mai bine de 60 de ani. 

Un bătrân a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor împotriva unui membru al familiei de către Tribunalul Iași, după ce, în ianuarie 2022, și-a lovit de trei ori fiul cu o bărdiță în cap, acuzându-l că întreține relații sexuale cu mama lui, soția de care este alături de peste 60 de ani, scrie Ziarul de Iași. Sentința nu este definitivă.

Bărbatul agresat dormea în momentul în care tatăl său a început să-l lovească cu bărdița în cap; l-a împins și a reușit să scape cu viață, dar s-a dus imediat la poliție pentru a-l reclama pe bătrân.

Motivul tentativei de omor este incredibil: octogenarul își suspecta fiul că întreține relații incestuoase cu propria mamă, femeia care îi este soție de mai bine de 60 de ani.

De altfel, bătrânul și-a acuzat și celălalt fiu de aceeași faptă, în urmă cu câțiva ani, iar față de soția sa devenea uneori deosebit de violent, din gelozie, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice.

Potrivit datelor de la dosar, bătrâna a fost de mai multe ori amenințată cu toporul sau furca, iar o dată a fost chiar atacată cu un cuțit de către soțul gelos.

Între timp, bătrânul venea periodic la fiul său pentru a-i reproșa același lucru imaginat doar de el, că are o relație incestuoasă cu mama lui, soția sa. Și nu o dată îl ameninţase că îl va ucide şi îi va da foc la casă.

În fața judecătorilor, bătrânul a prezentat o cu totul altă variantă a evenimentelor. A spus că incidentul a avut loc de fapt la el acasă, unde s-au certat după ce fiul său a trecut pe la el. Au început apoi să tragă amândoi de bărdița pe care o folosea pentru a toca furaje la vite, moment în care fiul său s-a lovit singur cu toporișca în cap și a plecat acasă. Pe de altă parte, rănile fiului ar fi fost provocat de un băț, cu care bătrânul recunoaște că l-a lovit.

Varianta a fost respinsă de judecători, nefiind susţinută de nicio probă.

„Faptul că acele leziuni sunt tăiate, despicate, că s-a produs fractura tăbliei externe a osului frontal, exclud o «zgârietură» realizată în timp ce se trage de o secure, de două persoane, dar şi folosirea unui bâţ cu care persoana vătămată ar fi fost lovită în zona capului, pe la spate. Acest leziuni presupun o lovire activă, puternică, în condiţiile în care s-a produs fractura osului frontal”, au constatat magistraţii tribunalului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31