fbpx
 
Ansamblul rezidențial DIMINEȚII propune numeroase beneficii și o suită de facilități moderne viitorilor locatari

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII propune numeroase beneficii și o suită de facilități moderne viitorilor locatari


Îți dorești să locuiești într-un apartament modern, unde să ai parte de tot confortul și de o întreagă listă de facilități ușor accesibile, dar în același timp să te bucuri de o locație aproape de natură? Ansamblul rezidențial DIMINEȚII din cartierul Frumoasa Iași este alegerea potrivită. Descoperă care sunt beneficiile și facilitățile de care te poți bucura în momentul în care alegi să investești într-o locuință din acest complex rezidențial.

Te bucuri de o locație pitorească aproape de natură

Foarte multă lume renunță la visul de a avea o priveliște deosebită și de a fi aproape de natură, atunci când alege să investească într-o locuință de tip apartament într-un bloc nou, deoarece zonele aproape de natură sunt limitate. Dacă alegi să investești într-unul dintre apartamentele DIMINEȚII, te vei putea bucura de o locație pitorească, aproape de natură și în același timp aproape de facilitățile urbane necesare pentru un stil de viață adecvat cerințelor societății moderne.

Ansamblul DIMINEȚII este situat la poalele Dealului Cetățuia, foarte aproape de o „insulă” de verdeață, precum și în apropiere de Pădurea Cetățuia cu o suprafață de 115 hectare, pădure care oferă o vedere panoramică minunată asupra orașului. În apropiere se află de asemenea două mănăstiri reprezentative pentru zona Iașului, Mănăstirea Frumoasa, respectiv Mănăstirea Cetățuia.

Această amplasare a complexului rezidențial îți permite să te bucuri de priveliști relaxante, să ai parte de o mai mare liniște comparativ cu alte cartiere din Iași și să „evadezi” imediat în natură, atunci când simți nevoia să te bucuri de câteva momente departe de aglomerația urbană.

Amplasare avantajoasă din perspectiva facilităților urbane

Dincolo de amplasamentul foarte atractiv din perspectiva cadrului natural extraordinar, DIMINEȚII se bucură și de o locație avantajoasă în ceea ce privește facilitățile urbane la care vor avea acces viitorii locatari.

Accesibilitatea este facilitată de străzile Bucium și Nicolina, bulevardul Poitiers, iar șoferii vor avea acces la stații auto. Pentru viitorii locatari care aleg să folosească mijloacele de transport public există acces facil la liniile de transport public care fac legătura cu celelalte zone și cartiere din Iași. Toate aceste stații auto și stații pentru transportul public se află pe o rază de doar 500 de metri față de complexul rezidențial.

Proximitatea spațiilor comerciale reprezintă un alt beneficiu de care te poți bucura. La doar 15 minute distanță de ansamblul de locuințe se găsesc centre comerciale precum Palas Mall, Family Market Bucium și Carrefour Felicia sau supermarketul Selgros.

Instituțiile de învățământ aflate în imediată vecinătate a noului complex rezidențial facilitează accesul la educație pentru familiile care au copii sau care intenționează să aibă copii în anii următori. Printre instituțiile de învățământ putem aminti Şcoala Gimnazială „Dimitrie A. Sturdza" Iași, Școala Gimnazială Alecu Russo, Școala Nr. 42 Nicolae Iorga sau Şcoala Gimnazială „Ion Neculce” Iaşi.

Vecinătatea centrelor medicale și a spitalelor este un alt punct forte. La doar câteva minute de ansamblul DIMINEȚII se află Centrul Medical Arcadia, Providența Hospital și Spitalul de Recuperare Iași. La toate aceste facilități urbane extrem de necesare unei familii moderne se adaugă și existența numeroaselor zone de agrement, centre de relaxare și divertisment care sunt accesibile viitorilor locatari.

Profită de facilitățile ansamblului rezidențial DIMINEȚII

Trebuie subliniate și punctele forte pe care ansamblul de locuințe le oferă viitorilor rezidenți. În acest sens putem aminti accesul securizat în scara blocului, monitorizare video, parcarea subterană pentru proprietarii de autoturisme, zone de joacă pentru copii, organizarea spațiilor pe principiul „mediu fără bariere” pentru ca oricine să aibă un acces facil la toate facilitățile acestui complex rezidențial, dar și existența rastelurilor pentru biciclete.

Materialele de construcții care respectă standarde riguroase de calitate, diversitatea planimetriilor și a compartimentării apartamentelor, stilul arhitectural neoclasic și finisajele exterioare de calitate superioară – toate acestea completează beneficiile de care te poți bucura odată de alegi să investești într-unul dintre imobilele acestui complex rezidențial.

Metodă unică de achitare pentru toate beneficiile și facilitățile

În contextul în care toate punctele forte și facilitățile de mai sus te-au convins, trebuie să știi că vei putea beneficia inclusiv de o metodă de achitare unică. Dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO oferă posibilitatea de a achita comod până la 50 de rate lunare fixe și fără dobândă oricare dintre apartamentele din ansamblul rezidențial DIMINEȚII. Această linie de finanțare este direct de la dezvoltator, nu implică banca și nu necesită adeverință de venit.

Prin intermediul acestei metode de achitare a unei locuințe vei putea sta fără grija dobânzii pentru toată perioada contractată. Pentru mai multe informații și detalii privind apartamentele DIMINEȚII accesează diminetii.ro sau vizitează-ne la biroul de vânzări de pe str. Dimineții 32, Iași. De asemenea, ne poți contacta la departamentul de vânzări la numărul de telefon +40 33 222 80 55.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: