fbpx
 
Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu, arestat pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal

Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu, arestat pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal


Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce a sechestrat în apartamentul său o tânără de 22 de ani şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat.

„La data de 27 septembrie, în jurul orei 14,00, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 01,50, ar fi fost victima mai multor infracţiuni. Din probatoriul administrat în cauză, a reieşit faptul că femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic şi, prin constrângere, împotriva voinţei sale, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri.
În urma punerii în executare a unui mandat de percheziţie domiciliară au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice, precum şi alte bunuri de interes în cauză.
De asemenea, în baza unui mandat de aducere, bărbatul bănuit a fost depistat şi condus la audieri, la sediul secţiei de Poliţie.
„Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu", arată sursa citată.
Joi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, ulterior, magistraţii au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31