fbpx
 
Cum își trata Dumitru Buzatu subordonații: „F…-i Dumnezeirea mamii lor, tre să mă duc să-i bat!”. Voia să-i amenințe cu pistolul

Cum își trata Dumitru Buzatu subordonații: „F…-i Dumnezeirea mamii lor, tre să mă duc să-i bat!”. Voia să-i amenințe cu pistolul


Dumitru Buzatu avea un comportament despotic față de subordonații săi, după cum reiese din stenogramele publicate de DNA. Baronul PSD de Vaslui a fost arestat după ce a fost prins în flagrant luând mită 1,25 milioane de lei.

Dumitru Buzatu încerca să se arate ca un om evlavios și respectuos, în birou, când credea că nu-l aud decât subordonații, înjura de mama focului, ba chiar îi și jignea pe cei care nu îndeplineau ordinele de îndată, scrie Vremea Nouă.

Stenogramele publicate de procurorii DNA sunt elocvente: “Băi, dar să le facă mai repede, f**-i Dumnezeirea mamii lor, astăzi și mâine, dimineață că… Cred că tre’ să mă duc să-i bat într-o zi!”, îi spunea Dumitru Buzatu managerului de proiect Valeriu Caragață.

Președintele Consiliului Județean Vaslui dădea ordinea prin intermediul șefei sale de cabinet, Ana Maria Obreja. Aceasta îi informa scurt pe subordonații președintelui: „ești invitat la șef”.

În ultimii ani, dictatura baronului PSD s-a extins și asupra consilierilor județeni PSD, care nu ieșeau din cuvântul șefului. Înainte ca proiectele să fie supuse votului, aceștia primeau ordine de la Buzatu dacă să ridice sau nu mâna.

Dumitru Buzatu se comporta ca un dictator: nicio hotărâre importantă nu era luată fără a-i fi adusă la cunoștință, niciun angajat nu ieșea din cuvântul lui și, mai ales, niciunul nu îndrăznea să-l înfrunte, chiar dacă știau că unele ordine nu respectă legea, arată sursa citată.

Dumitru Buzatu exercită o presiune asupra numitului Caragață Valeriu pentru ca acesta să găsească o modalitate de a debloca cât mai rapid sumele de bani către SC Soragmin SRL”, scriu procurorii, citând, apoi, din stenogramele de la dosar în care Buzatu îi spunea lui Valeriu Caragață: „Băi, dar să le facă mai repede, f**i Dumnezeirea mamii lor, astăzi și mâine că… Cred că tre’ să mă duc să-i bat într-o zi! Să mergem mai departe olecuțică!”.

Într-o altă conversație, Buzatu a spus: „Nu mai… Nu, nu mai știu ce să mai… Ce să mai cred! Este… Pi**a mamii ei de instituție și de tot dacă aici noi nu… Nu putem să-i controlăm pe ăștia. Nu știu ce se întâmplă!”.

Cu altă ocazie, baronul PSD îi transmite unui subordonat că ar trebui să folosească pistolul pentru ca funcționarii din cadrul Direcției Tehnice să urgenteze întocmirea unei documentații: „Am zis că să vorbesc întâi cu tine, că am uitat revolverul acasă”.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31