fbpx
 
IPJ Bacău IPJ Bacău

Cinci bătăuși din Moinești, reținuți după ce au făcut scandal într-un restaurant din Ardeoani. Doi dintre ei au fost prinși în Iași


Cinci tineri din municipiul Moineşti au fost reţinuţi de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar penal privind fapte comise cu violenţă, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Persoanele reţinute fac parte din două grupuri între care a izbucnit o altercaţie în faţa unui restaurant din localitatea Ardeoani.
„Din cercetări s-a stabilit faptul că, la data de 28 octombrie, în jurul orei 02,00, în faţa unui restaurant din comuna Ardeoani, ar fi izbucnit un scandal între două grupuri de persoane care s-au agresat reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică. În urma conflictului, un tânăr în vârstă de 24 ani, din municipiul Bacău, a suferit leziuni după ce ar fi fost lovit cu un obiect tăietor. Toate persoanele implicate în incident au fost identificate de poliţişti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriel Dumitrache.
Poliţiştii au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 ani. Doi dintre aceştia au fost identificaţi pe raza municipiului Iaşi, fiind preluaţi de escorta din cadrul Poliţiei municipiului Moineşti şi conduşi la audieri.
De la locuinţele persoanelor cercetate au fost ridicate mijloace materiale de probă.
În urma probatoriului administrat, cinci tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29