fbpx
 
Colaj foto: Opinia Timișoarei Colaj foto: Opinia Timișoarei

Polițist din Timișoara, amenințat cu moartea de un bărbat într-un live pe Facebook


Un bărbat a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce, miercuri noaptea, într-o postare live pe Facebook, l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 29 noiembrie, în jurul orei 23,00, bărbatul l-a ameninţat prin intermediul unei postări live pe Facebook pe un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Timiş - Poliţia municipiului Timişoara, cu acte de violenţă şi cu moartea, în scop de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, ameninţări care au fost de natură a produce persoanei vătămate o stare de temere, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„Faţă de inculpat, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, propunere admisă în data de 1 decembrie. Cercetările în dosar sunt efectuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Timişoara - Biroul Investigaţii Criminale", se arată în comunicatul de presă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29