fbpx
 
Doi adolescenți din Olt au fost reținuți de DIICOT după ce ar fi forțat o fată de 13 ani să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați

Doi adolescenți din Olt au fost reținuți de DIICOT după ce ar fi forțat o fată de 13 ani să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați


Doi minori care ar fi forţat o fată în vârstă de 13 ani să întreţină relaţii sexuale cu aceştia şi cu mai mulţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Olt, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Cele două persoane reţinute în cauză sunt cercetate pentru infracţiunile de act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă, trafic de minori în formă continuată şi complicitate la trafic de minori în formă continuată.
În acelaşi dosar, alte două persoane, care în luna noiembrie 2023 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata, au fost puse sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor.
Minora ar fi început o relaţie de prietenie cu unul dintre adolescenţi în luna noiembrie anul acesta, ar fi întreţinut cu acesta relaţii sexuale şi apoi ar fi fost transportată în Slatina şi în altă localitate din judeţ unde ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani.
„La scurt timp de la debutul relaţiei, persoana cercetată, profitând de sentimentele victimei faţă de aceasta, precum şi de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînţelegeri cu familia) ar fi transportat-o în municipiul Slatina şi într-o altă localitate din judeţul Olt, şi ar fi obligat-o, prin exercitarea unor acte de violenţă fizică şi psihică, să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi în schimbul unor sume cuprinse între 50 şi 200 de lei, pe care şi le-ar fi însuşit integral. De asemenea, ar fi realizat mai multe materiale de tip video şi ar fi înfăţişat-o pe victima minoră în ipostaze sexuale explicite, pe care le-ar fi stocat în telefonul mobil personal", se arată într-un comunicat al DIICOT Olt.
Cel de-al doilea adolescent reţinut în cauză ar fi recrutat clienţi şi ar fi întreţinut şi el relaţii sexuale cu fata. Totodată, el ar fi stabilit detaliile privind locaţia, data întâlnirii şi preţul şi ar fi deţinut în telefonul mobil personal imagini cu minora în ipostaze sexuale explicite, pe care le-ar fi distribuit unui prieten.
Cei doi minori reţinuţi de procurorii DIICOT au fost prezentaţi, duminică, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
La activităţile care au avut loc în cauză au participat şi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31