fbpx
 
Colaj foto: Opinia Timișoarei Colaj foto: Opinia Timișoarei

Tânăr reținut de polițiștii timișeni după ce a împușcat mortal câinele vecinului


Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Sângeorge, comuna Birda, a fost reţinut de poliţişti, luni, el fiind cercetat penal pentru că ar fi ucis prin împuşcare un câine care aparţinea unui vecin, informează Biroul de Presă al Poliţiei Timiş.

Conform sursei citate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, cu sprijinul poliţiştilor oraşului Deta, au efectuat, luni, o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Sângeorge, la locuinţa bărbatului de 26 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere a animalelor cu intenţie fără drept şi deţinerea şi uzul fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.
Anterior, la data de 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi că un câine ar fi fost ucis de către bărbatul de 26 de ani. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar câinele care aparţinea unui bărbat din comuna Birda, sat Sângeorge, a fost găsit decedat pe un teren împrejmuit între două imobile. Cadavrul a fost ridicat de către reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia a rezultat că animalul a fost ucis prin împuşcare cu o armă neletală supusă autorizării.
În urma efectuării percheziţiei, nu a fost găsită arma respectivă.
Tânărul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Caraş-Severin.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30