fbpx
 
Filmul crimei din Sălaj. Bărbatul care și-a aruncat soția de la balcon și-a premeditat fapta

Filmul crimei din Sălaj. Bărbatul care și-a aruncat soția de la balcon și-a premeditat fapta


Comunitatea din Sălaj a fost îngrozită de felul în care a sfârșit o femeie de 43 de ani, mamă a două fiice. Anchetatorii îl acuză pe soțul cu doi ani mai mare că a aruncat-o de la fereastra unui apartament și s-a prăbușit trei etaje.

Crima avut loc după ce cuplul petrecuse la botezul nepoatei lor. Supectul a fost reținut în urmă cu două ore și la audieri - potrivit unor surse din anchetă - nu și-a recunoscut fapta, relatează Știrile PRO TV.

Apartamentul de la etajul 3 al unui bloc, de unde a fost aruncată femeia, era închiriat de una dintre cele două fiice ale cuplului. Tânăra le oferise locuința, să rămână acolo, după petrecerea de botez a fiicei ei.

Crima a avut loc la două ore după miezul noptii. Victima, Loredana, și soțul ei, Dorel, se întorseseră de puțină vreme de la botez, cu un taxi. Erau singuri în apartament și nimeni nu știe de ce s-au certat. Bărbatul - spun procurorii - ar fi fost băut. Oamenii care locuiesc în bloc au găsit-o pe Loredana prăbușită lângă imobil.

Maior Lucian Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj: „Pacienta se afla în stop cardiorespirator. Din nefericire, ea nu a răspuns pozitiv manevrelor, fiind declarat decesul.”

Soțul femeii, Dorel, a fost găsit de polițiști în apartament și dus la audieri. Procurorii spun că și-a premeditat crima.

Sorin Flonta, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj: „Anterior între cei doi au mai existat conflicte, autorul manifestându-se agresiv în repetate rânduri față de soția și față de fiicele, aspecte care au fost semnalate organelor de poliție însă de fiecare dată persoanele vătămate și-au restras plângerile formulate.”

Anchetatorii spun că până să își omoare soția, Dorel a amenințat-o de mai multe ori cu moartea. A fost agresiv si cu fetele pe care le aveau cei doi, una de 19, cealaltă de 21 de ani.

Sorin Flonta, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj: „A existat și un ordin de restricție la solicitarea uneia dintre fiicele autorului, în anul 2020. Însă la scurt timp a fost retrasă plângerea formulată.”

Acum, pentru omor calificat asupra unui membru al familiei, Dorel riscă inclusiv închisoare pe viață.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31