fbpx
 
Cazul criminalului din Berceni. Individul acuzat că a ucis-o pe fata de 12 ani ar putea primi închisoare pe viaţă

Cazul criminalului din Berceni. Individul acuzat că a ucis-o pe fata de 12 ani ar putea primi închisoare pe viaţă


Tribunalul Bucureşti a rămas, luni, în pronunţare în dosarul în care inculpatul Marcel Şerbuc este acuzat că a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, în acest caz fiind cerută aplicarea pedepsei închisorii pe viaţă.

„Cu privire la daunele morale solicitate, acestea s-au ridicat la 600.000 de euro, iar cu privire la faptele de omor calificat şi tâlhărie, am solicitat aplicarea închisorii pe viaţă pentru Şerbuc Marcel. Au fost momente tensionate fiindcă apărarea şi Marcel Şerbuc au început să dea vina pe familia victimei minore, cum că aceştia ar fi neglijat-o", a informat avocatul Adrian Cuculis, la finalul şedinţei.
Potrivit avocatului, inculpatul şi-a recunoscut fapta şi cere să nu fie obligat la plata de despăgubiri.
Ultimele cuvinte ale lui Şerbuc au fost „îmi pare rău şi o să regret toată viaţa", a mai precizat Adrian Cuculis.
Pe 3 iunie 2023, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.
Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.
Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.
Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.
În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.
După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.
În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august 2023.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30