fbpx
 
IPJ Mureș IPJ Mureș

Peste 20 de percheziții domiciliare în Mureș, într-un dosar de tăiere ilegală și furt de arbori


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, miercuri, că efectuează 21 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal de tăiere ilegală şi furt de arbori, toate aceste fapte fiind comise cu instigarea unui angajat din domeniul silvic.

„În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Raciu - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, pun în executare 21 de mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Mureş, într-un dosar penal de tăiere ilegală şi furt de arbori. În fapt, din octombrie 2023 şi până în prezent, cu instigarea unui angajat din domeniul silvic, mai multe persoane ar fi sustras cantităţi însemnate de material lemnos", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.
În urma percheziţiilor, patru mandate de aducere vor fi puse în aplicare.
IPJ Mureş a precizat că acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică Mureş, Serviciului Criminalistic Mureş, Poliţiei Municipiului Târgu Mureş şi jandarmi.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31