fbpx
 
Foto generic Foto generic

Cinci bărbați travestiți, reținuți de polițiștii bucureșteni pentru furt calificat, tentativă la tâlhărie, tăinuire și proxenetism


Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală, după ce ar fi atras în locuinţele pe care le aveau închiriate în Capitală, mai multe persoane vătămate, prin intermediul unor anunţuri postate online, sub pretextul oferirii de servicii sexuale.

„La data de 27 martie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 14 Poliţie au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, şi opt mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire şi proxenetism, creând astfel victimelor un prejudiciu de peste 33.000 de lei", informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).
Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2023 şi până în prezent, mai mulţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani, travestiţi în femeie, ar fi profitat de neatenţia victimelor şi ar fi sustras mai multe sume de bani, bijuterii din metal preţios şi un telefon mobil.
De asemenea, la data de 23 februarie 2024, după ce ar fi prestat serviciile solicitate de victimă, unul dintre bănuiţi ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa acesteia, situată în judeţul Ilfov şi prin violenţă fizică, ar fi încercat să-i sustragă o altă sumă de bani, împreună cu un bărbat în vârstă de 26 de ani", arată sursa citată.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru infracţiunile de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire şi proxenetism.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31