fbpx
 
Heathrow Airport Guide Heathrow Airport Guide

Turistă lăsată fără bijuterii în valoare de peste 30.000 de euro, în aeroportul londonez Heathrow. Hoțul era un manipulator de bagaje


O turistă s-a ales cu o pagubă uriașă după o călătorie cu avionul pe aeroportul londonez Heathrow. Un angajat i-a furat din valiză bijuterii de peste 30.000 de euro.

Angajatul de la Heathrow, care lucrează ca manipulator de bagaje, a recunoscut că a furat valiza turistei. Acesta a scos geanta femeii din avion și a ascuns-o înainte de a-i fura obiectele de valoare.

Acesta a furat din geamantanul pasagerei bijuterii în valoare de 29.000 de lire sterline (33.978 de euro). Hoțul a furat genți de designer, ochelari de soare, un ceas și un inel cu diamant.

Turista și partenerul ei tocmai aterizaseră, după ce fuseseră în vacanță în Mauritius, relatează MyLondon. Pentru că bunurile lor nu au fost predate la biroul de obiecte pierdute, femeia a sunat la poliție. Agenții s-au uitat pe camerele de supraveghere și au descoperit că bagajele lor fuseseră furate de un angajat al aeroportului.

Hoțul a fost arestat în urma acestui incident. Locuința acestuia a fost percheziționată de poliție, însă agenții nu au reușit să recupereze decât o parte din bunuri.

După ce a recunoscut ceea ce a făcut, hoțul a spus poliției că „trecea printr-o perioadă dificilă”. Avocatul a explicat că hoțul, care a lucrat timp de opt ani ca manipulator de bagaje înainte de a fi concediat, era „extraordinar” de stresat din cauza unui divorț și acumulase datorii foarte mari.

Acesta a spus poliției că „nu a avut intenția” de a fura geanta, deoarece „credea că este a ei”. În cele din urmă hoțul și-a recunoscut fapta. În cazul acestuia a fost cerută o sentință cu suspendare.

Cel care a furat geanta a fost condamnat în cele din urmă la 12 luni de închisoare cu suspendare. 

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31