fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

Ireal. Judecătoarea din dosarul 2 Mai a întrebat-o pe mama tinerei moarte dacă s-a dus la înmormântarea copilei sale (VIDEO)


Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai dacă s-a dus la înmormântarea copilei sale, iar pe tatăl tânărului decedat dacă fiica pe care o mai are există în realitate.

Judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu, pe care Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a refuzat să o suspende după ce a întrebat, mestecând gumă, dacă tinerii omorâți în accidentul de la 2 Mai se află în sala de judecată, a recidivat și a întrebat-o joi pe mama Robertei, tânăra moartă în tragedie, dacă s-a dus la înmormântarea copilei sale.

Rudele victimelor accidentului comis de Vlad Pascu pe 19 august 2023 s-au arătat șocate de întrebările puse de judecătoare la termenul de joi al procesului derulat la Mangalia, scrie Ziua de Constanța.

Astfel, magistrata a întrebat-o pe mama Robertei, fata moartă în accident, dacă s-a dus la înmormântarea propriei copile.

Pe mine mă întreba dacă am fost la înmormântare. Doamna judecătoare mi-a lăsat aceeași impresie pe care am avut-o și în rândul trecut. Ne-a răstălmăcit cuvintele, nu a înțeles din prima ce declaram noi. Să pui o asemenea întrebare unui părinte care-și înmormântează copilul, mi se pare strigător la cer”, a declarat femeia, potrivit sursei citate.

Nici tatăl lui Sebi, tânărul ucis în tragedia de la 2 Mai, nu a „scăpat” de interogatoriul bizar al judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu. Astfel, bărbatul a fost întrebat dacă singurul copil care i-a mai rămas, sora lui Sebi, există în realitate.

Cele mai șocante întrebări din partea doamnei judecător au fost toate. Am rămas surprins când m-a întrebat dacă fata mea... există? Nu mai am cuvinte!”, a declarat tatăl lui Sebi.

La două cuvinte o dădea-n bară. De fiecare dată spunea câte-o perlă, cum a făcut de fiecare dată. Eu spuneam ceva, dânsa formula exact după ce voia ea”, a mai spus bărbatul. Potrivit acestuia, consemnarea finală a ședinței prezintă ”80% ce a vrut ea, 20% din ce am spus eu”.

CSM a respins pe 24 aprilie 2024 cererea Inspecției Judiciare de suspendare a judecătoarei din dosarul 2 Mai, spunând că modul în care se prezintă aceasta în proces nu aduce atingere imaginii justiției.

Asta după ce, chiar la prima înfățișare, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat, în timp ce mesteca gumă, pe părinții tinerilor morți dacă aceștia se află în sală.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30