fbpx
 
Întâlnire între victimă și călău, la tribunal. Cristina l-a înfruntat pe notarul care a înjunghiat-o și a sechestrat-o

Întâlnire între victimă și călău, la tribunal. Cristina l-a înfruntat pe notarul care a înjunghiat-o și a sechestrat-o


După șase luni de când o femeie din Blaj a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, notar public, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, față în față, la Curtea de Apel din Târgu Mureș.

Bărbatul, aflat după gratii, și-a recunoscut vinovăția și a fost lăsat în arest la domiciliu. În decembrie, după scenele șocante, femeia, aflată în agonie, a scăpat ca prin minune. A fost găsită de un echipaj de poliție care făcea un control de rutină.

Mamă a doi copii, Cristina nu poate să uite ziua în care puțin a lipsit să nu fie ucisă chiar de către cel care îi fusese iubit, un notar public cunoscut în Târnăveni, arată Știrile PRO TV.

Sub pretextul unei ultime întâlniri, acesta și-a pus în practică planul diabolic. A înjunghiat-o pe femeie în mașina lui și s-a plimbat cu ea mai multe ore, deși avea o hemoragie puternică. Un echipaj de poliție a verificat mașina parcată pe un drum lăturalnic și a salvat-o.

Cristina Oltean, victimă: „Tot ce îmi doresc e să se facă dreptate. Trebuie să ia în calcul clipele groaznice prin care am trecut . Pot să zic că am dat mâna de două ori cu moartea, nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva, viața mi s-a schimbat radical, trăiesc cu frică, cu panică, orice pas pe care îl fac."

Alături de Cristina a fost, joi, și fratele ei.

Cristian Oltean, fratele victimei: „De când a fost fapta, toată familia nu mai are zâmbet pe față. Nu ne gândim decât să fie ea bine. El, ca de obicei ... a intrat în sală zâmbind"

Individul a fost până acum în arestul penitenciarului Târgu Mureș, iar joi, în fața judecătorului, și-a recunoscut fapta. Și-a cerut iertare și a obținut arestul la domiciliu.

Vasile Costea, avocatul inculpatului: „S-a optat pentru procedura simplificată de recunoaștere a vinovăției, s-a și admis de către instanță, urmează să se adune probe pe latură civilă. Urmează să beneficieze de prevederile legale cu reducere la o treime a pedepsei".

Între timp, din cauza celor întâmplate, femeia, mama a doi copii, are nevoie, în continuare, de îngrijire medicală, dar și de ajutorul psihologului, pentru a depăși traumele.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31