fbpx
 
Ziarul Amprenta Ziarul Amprenta

Directorul societății de termoficare din Mangalia, reținut pentru trafic de influență. Alți 3 directori de la primărie sunt cercetați


Caz răsunător de corupție, la Mangalia, instrumentat de procurorii DNA Constanța. Directorul societății de termoficare a orașului, considerat omul de încredere al primarului, a fost reținut marți seara, 9 iulie, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Alături de el sunt cercetați și alți directori din primăria Mangalia.

Dorinel Colgiu, de 48 de ani, care din 2017 este managerul Goldterm SA, societatea primăriei Mangalia ce se ocupă de termoficare, gospodărirea domeniului public și sistemul de iluminat al orașului, a fost prins în flagrant, marți la prânz, de polițiștii judiciari ai DNA Constanța. Cel care, încă din 2012, de la primul mandat al primarului Cristian Radu, este considerat mâna dreaptă a edilului, a fost audiat la poliția din Mangalia și apoi, in jurul orei 18:00 a fost adus, încătușat, la DNA Constanța și preluat de procurorul de caz.

Potrivit unor surse judiciare, în jurul orei 21:30, DNA a dispus reținerea lui Doru Colgiu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. De-a lungul anilor, inculpatul ar fi promis unor oameni de afaceri, în schimbul unor sume de bani, că facilitează urgentarea obținerii diverselor autorizații de la primărie, de care aceștia aveau nevoie. Cel care l-ar fi denunțat ar fi un afacerist și, în același timp, politician local. În vizorul procurorilor anticorupție ar fi și alți trei directori din Primăria Mangalia.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: