fbpx
 
Un fleac, i-am ciuruit! Armenia-România: 0-5, în preliminariile CM 2018 (VIDEO)

Un fleac, i-am ciuruit! Armenia-România: 0-5, în preliminariile CM 2018 (VIDEO)


Echipa naţională a României a învins în Armenia cu 5-0, în a doua etapă a preliminariilor CM 2018, după un joc entuziasmant făcut de băieţii lui Christoph Daum, germanul bifând prima victorie în postura de selecţioner al României.

 

România avea să înceapă perfect partida de la Erevan şi în chiar minutul 3 avea să conducă, 1-0. Malakyan (care a fost şi eliminat la această fază) a făcut un henţ intenţionat în careu, după o lovitură de cap a lui Stancu, armeanul oprind practic mingea cu mâna pentru a nu intra în poartă.

 

Acest lucru a fost făcut rapid de acelaşi Stancu, care a bătut impecabil penaltiul.

 

Armenii nu au apucat să respire foarte mult, deoarece Adi Popa avea să marcheze în minutul 9 pentru 2-0. Stelistul puncta din pasa lui Stanciu, care avea să mai strălucească până la finalul primei reprize.

 

 

Şi asta pentru că golul de 3-0 a venit tot din pasa sa, reuşita fiind semnată de puştiul Răzvan Marin, primul său gol chiar la debutul în naţionala mare.

 

A fost 3-0 după doar 11 minute, ceea ce înseamnă cel mai rapid scor de acest gen înregistrat într-un meci din preliminariile CM.

 

Până la pauză, naţionala noastră a mai marcat o dată, de data aceasta Stanciu ieşind la rampa cu un gol, după cele două pase de gol. Pasa de gol a venit de la Bogdan Stancu, care a făcut ce a vrut cu apărarea armeană.

 

România a mai turat puţin motoarele în partea secundă, acolo unde a marcat doar o singură dată, prin Alex Chipciu, care a primit o pasă splendidă de la Răzvan Marin, jucătorul Viitorului realizând un meci de excepţie la debut.

 

Echipa noastră face aşadar 4 puncte în această grupă, toată lumea regretând acum şi mai mult acel penalti ratat de Stanciu în minutul 95 cu Muntenegru, care ne făcea acum să avem 6 puncte.

 

Muntenegru are şi ea tot 4 puncte şi acelaşi golaveraj, căci echipa lui Jovetici a învins sâmbătă tot cu 5-0 pe Kazahstan, viitoarea noastră adversară de marţi, 11 octombrie.

 

Sâmbătă de la 21.45 are loc şi ultimul meci al acestei etape, Polonia - Danemarca, la Varşovia.

 

(Sursa: ziare.com)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31