fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 01 Aprilie 2023

Un minor de 16 ani, care conducea o maşină în Târgovişte, a fost implicat într-un accident, sâmbătă, după ce ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat într-o clădire, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Publicat in Social
Procurorii DIICOT Timişoara au trimis în judecată 35 de persoane, cetăţeni români şi libanezi, o parte dintre ei din conducerea Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă la data faptelor, care ar fi vândut la preţ de fier vechi 2.450 de vagoane destinate casării, deşi acestea intrau într-o categorie de deşeuri cu o valoare de piaţă net superioară.

Publicat in Justitie
Poliţia canadiană a recuperat vineri alte două cadavre, inclusiv cel al unui bebeluş care nu fusese găsit iniţial, în apropierea frontierei cu SUA, ridicând la opt numărul victimelor din două familii - una canadiano-română, cealaltă indiană.

Publicat in Eveniment
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va candida pentru a deveni următorul secretar general al NATO, a informat vineri ziarul The Sun, citând o sursă diplomatică, informează Reuters.

Publicat in Eveniment
Un elev de 17 ani din Sofia a trimis câteva e-mailuri cu ameninţarea cu bombă către şcolile din toată ţara. El a fost arestat vineri, relatează presa bulgară.

Publicat in Eveniment
Masculul de lebădă „Tică", simbol al oraşului Târgu Jiu, a fost rănit grav în zona capului după ce a fost atacat cu pietre, vineri, de către un grup de tineri pe un lac de acumulare din zona Insuliţa, în cartierul Bicaz al municipiului, a anunţat consilierul local Claudiu Fiu, vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS).

Publicat in Social
Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în Capitală, vineri seara, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, însă urmările incidentului nu sunt grave.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30