fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 19 Februarie 2024

Procurorii urmăreau rețeaua ITP din Bârlad și Bacău, apoi au văzut că patronii de service-uri din aceste județe cărau șpaga inspectorului-șef din Iași

Dosarul a fost transferat celor de la DNA

Dragoș Mandache avea în subordine toate inspecțiile ITP din Regiunea Nord-Est și lua periodic câte 10.000 de euro

A stat în arest doar 5 zile și de 3 ani așteaptă judecarea pentru luare de mită

Dragoș Mandache a fost promovat la RAR de Cristian Adomniței, în 2013


Publicat in Anchete
Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, susţine într-o postare pe facebook că a găsit sub bordul maşinii personale un dispozitiv de urmărire improvizat şi a depus plângere la Poliţie în vederea găsirii vinovaţilor.

Publicat in Administratie Locala
Un pilot rus care a dezertat în luna august 2023 pentru a se preda armatei ucrainene cu elicopterul pe care-l pilota a fost găsit mort în Spania, aparent ucis, a relatat luni presa de la Kiev, citată de agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Teach for Romania împreună cu Asociația Necuvinte organizează evenimentul de închidere al proiectului ,,Educație în siguranță de la egal la egal”.

Publicat in Educatie
Un tragic accident în Italia a pus capăt speranțelor de găsire în viață a lui Dorel Văduva, un român în vârstă de 44 de ani, dispărut de două săptămâni.

Publicat in Eveniment
O întâmplare gravă din Vaslui atrage atenția asupra noii legi penale privind violul săvârșit asupra unui minor.  

Publicat in Moldova
Un copil de numai doi ani din județul Bistrița-Năsăud a scăpat ca prin minune după ce a explodat butelia de gaz din locuință.  

Publicat in Social
Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Publicat in Justitie
Ministrul lituanian de Externe Gabrielius Landsbergis a avertizat că Rusia ar putea lansa un atac surpriză asupra statelor membre NATO și a cerut Occidentului să continue să înarmeze Ucraina.

Publicat in Eveniment
Primarii din România sunt conduși, în cadrul Asociației Comunelor, de un președinte care a fost dovedit în instanță, definitiv, drept colaborator al Securității.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4