fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 13 Iunie 2024

Patronii Tiki Village voiau prelungirea contractului care expirase după 10 ani

Legea prevedea descărcarea de sarcini a amplasamentului, concesionarea luciului de apă prin Hotărâre de Guvern și organizarea unei noi licitații

Șefii Apelor Române n-au cedat timp de 8 luni și administratorii Tiki s-au apucat să elibereze terenul


Publicat in Anchete
Medicul anchetat după ce ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente care a făcut septicemie şi a murit a contestat măsura preventivă şi restricţiile impuse iar instanţa a decis, joi, că poate da consultaţii, dar nu poate opera.

Publicat in Justitie
Procurorii DNA vor redeschide urmărirea penală în dosarul care viza modul în care reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au făcut controale înainte de 2021 la mai multe pensiuni şi crame din judeţ, printre care şi la Ferma Dacilor.

Publicat in Justitie
Poliţiştii au spart uşa unui apartament din municipiul Piteşti, joi, după un apel la 112 efectuat de o tânără de 18 ani, aceasta fiind găsită nevătămată în locuinţă, împreună cu un bărbat.

Publicat in Social
Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei de poliţiştii din Caraş-Severin după ce a abandonat cinci pui de pisică lângă un container de gunoi.

Publicat in Justitie
Sunt anchete în lanț după un incident petrecut într-o școală din Iași. Mama unui elev de 12 ani a sunat la 112 pentru că băiatul ei ar fi fost lovit de un angajat al școlii.

Publicat in Educatie
După șase luni de când o femeie din Blaj a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, notar public, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, față în față, la Curtea de Apel din Târgu Mureș.

Publicat in Justitie
Partidul REPER a solicitat, joi, demisia şefului AEP Toni Greblă, a întregii conduceri a Autorităţii Electorale Permanente şi a ministrului de Interne Cătălin Predoiu, arătând că aceştia ar fi vinovaţi de „vicierea rezultatelor alegerilor din 9 iunie prin nereguli grave constatate de competitorii electorali, observatorii independenţi şi de către cetăţeni".

Publicat in Parlament
Un șofer de 50 de ani din București riscă închisoarea, după ce a mituit o femeie pe care a lovit-o cu mașina pe trecerea de pietoni.  

Publicat in Justitie
Incident grav la Serviciul de Ambulanţă Braşov. Șapte angajate au acuzat stări de rău, după ce o persoană, neidentificată încă, a pulverizat cu spray lacrimogen în clădire.  

Publicat in Social
Pagina 1 din 3