fbpx
 
ISU Prahova ISU Prahova

Explozie la Secția de Boli Infecțioase a SJU Ploiești. Un muncitor a folosit flexul în salonul unde se afla o pacientă conectată la oxigen


O explozie neurmată de incendiu a avut loc, luni după-amiază, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, o pacientă suferind arsuri grave.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, explozia s-a produs într-un salon, iar o pacientă de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri.
Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul căilor aeriene, va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti", arată sursa citată.

Un muncitor ar fi folosit flexul în salonul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti în care se afla o pacientă conectată la oxigen şi în care s-a produs o explozieau precizat surse judiciare.

Totodată, reprezentanţii ISU au precizat că pompierii nu au acţionat pentru stingerea unui incendiu, acesta fiind stins de către personalul din cadrul spitalului, punctând că a ars cearşaful pacientei.

Pacienta este intubată, are arsuri pe 20% din suprafaţa corporală şi este internată pe Secţia de Chirurgie Plastică a SJU Ploieşti, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Violeta Tănase. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30