fbpx
 
Poliția Republicii Moldova Poliția Republicii Moldova

Momentul în care un moldovean este scos viu de sub pământ, la patru zile după ce a fost înjunghiat și îngropat (VIDEO)


Un bărbat de 62 de ani din Republica Moldova a fost salvat după patru zile în care a stat captiv într-un beci improvizat pe un câmp, rănit, după ce a fost înjunghiat.  

În acest caz, suspectat este un tânăr de 18 ani care este acuzat că a omorât și o femeie de 74 de ani, scrie site-ul moldovenesc Unimedia.

„La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi”, a transmis Poliția.

În urma verificărilor polițiștilor, suspectul a fost identificat la el acasă, beat, fiind un consătean al victimelor.

În timpul cercetărilor la locuința tânărului, polițiștii au auzit un strigăt de ajutor care venea de sub pământ, din spatele casei, acolo unde era improvizat un beci.

„Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului”, a transmis Poliția.

Victima a spus polițiștilor că pe 11 mai a consumat alcool împreună cu suspectul, iar ulterior s-a iscat un conflict între ei, în timpul căruia a fost înjunghiat și închis în beci.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31