fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 01 Mai 2024

Consumurile Primăriei au crescut de la 2 tone/an în 2019 la 15 tone în 2023

În 4 luni din 2024 deja s-au 8 tone de motorină

Comune mult mai mari decât Scânteia, cum e Tomești, cu 20.000 de locuitori, consumă doar 8 tone/an

Primarul se face că nu știe ce se întâmplă cu atâta motorină: „O să mă interesez”

Primăria are cinci mașini în total, iar specialiștii spun că e imposibil să se consume atât de mult: pur și simplu motorina intră în pământ


Publicat in Anchete
Iohannis a promulgat legea care pune în pericol copii ai căror părinți se află în proces de divorț sau separare, afirmă mai multe organizații importante precum Colegiul Psihologilor din România, Federația Organizațiilor Nonguvernamentale „PENTRU COPIL”, Asociația ANAIS, Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică (E.C.L.E.R.) sau Salvați Copiii.

Publicat in Presedintie
După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea un grup de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România. El a fost capturat în Timişoara.

Publicat in Justitie
Noul ministru de Externe leton, Baiba Braže, a declarat că Ucraina a primit arme occidentale de la unii parteneri, cu permisiunea de a lovi teritoriul rusesc, potrivit Ukrainska Pravda.

Publicat in Eveniment
Unul dintre cei mai căutați hackeri din Europa a fost condamnat la închisoare după ce încercat să șantajeze 33.000 de persoane ale căror documente din cadrul ședințelor de terapie le-a furat.

Publicat in Panorama
O cunoscută alpinistă, Beth Rodden, în vârstă de 20 de ani pe atunci, a fost luată ostatică de Mișcarea Islamică din Uzbekistan, alături de iubitul ei, Tommy Caldwell, și alți doi alpiniști, în timpul unei expediții în Kârgâzstan, în 2000.

Publicat in Panorama
O fată de 13 ani, cu cetățenie străină, a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4, București, miercuri.

Publicat in Social
Kievul a transmis că va începe să opereze cu avioanele de luptă F-16 mai curând de cât se preconiza.

Publicat in Eveniment
Un român de 21 de ani a încercat să vândă o mașină cu probleme, dar cumpărătorul a murit în timpul testului vehicolului, în Germania.

Publicat in Panorama
Un minor în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat că ar fi agresat fizic pe o stradă din Medgidia un jandarm, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2