fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Mai 2024

Iașul este cel mai poluat oraș din țară. Acest lucru se datorează în primul rând blocajelor din trafic și miilor de mașini care tranzitează orașul zilnic (inclusiv cele de mare tonaj). Soluții există, însă ieșenii au fost privați de ele din cauza liderilor slabi și corupți care conduc orașul și județul. Programul AUR pentru Iași pune în prim plan realizarea, în colaborare cu comunele din zona metropolitană, a unei o centuri a municipiului Iași fără a sta cu mâna întinsă la guvern.

Publicat in Politica Locala
Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a anunţat, vineri, lista preliminară cu jucătorii care evoluează în străinătate în vederea celor două meciuri de pregătire rămase de disputat înaintea participării la EURO 2024.

Publicat in Fotbal international
Terminalul petrolier rusesc Importpischeprom şi portul petrolier Şesharis din Novorosiisk, la Marea Neagră, au fost lovite vineri dimineaţa de drone, informează mai multe surse citate de Reuters.

Publicat in Eveniment
Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi opt luni închisoare cu suspendare, după ce a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în urma unui control efectuat în trafic de poliţiştii Brigăzii Rutiere.

Publicat in Justitie
Patru persoane sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de ''exploatarea cerşetoriei'' după ce ar fi determinat mai mulţi copii şi persoane cu dizabilităţi să apeleze la mila publicului, folosindu-se ulterior de bunurile materiale primite.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din vama Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de autoritățile din România.

Publicat in Social
Polițiștii ieșeni au fost sesizați în această după-amiază cu privire la faptul că, la aceeași dată, minora ALĂZĂROAIE RIANA DANIELLE de 10 de ani, a plecat de la unitatea de învățământ, de pe raza mun. Iași și nu a mai revenit.

Publicat in Social
Marioneta lui Chirica, purtată de Marius Bodea prin Iaşi, nu mi se pare un act denigrator. În Iaşi nu mai avem nicio dezbatere între candidaţi din 2000. De 24 de ani. Mihai Chirica să înlocuiască marioneta şi să se angajeze într-o dezbatere cu Marius Bodea, transmisă în direct. Să spună locul şi data.

Publicat in Editorial
Două doctoriţe de la Spitalul Clinic CF2 din Bucureşti au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, fiind acuzate că, în anul 2021, au falsificat o foaie de observaţie, punând un diagnostic fictiv, pentru a permite internarea unei paciente care avea Covid-19, în condiţiile în care era interzisă internarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus în spitalul respectiv.

Publicat in Justitie
Vineri, 17 Mai 2024 13:33

Sloturi online vs. sloturi offline

Între sloturile online și cele offline există câteva diferențe. Fiecare are avantajele sale, în funcție de preferințele jucătorilor. Dacă îți dorești accesibilitate și variante multiple, atunci sloturile online sunt opțiunea potrivită pentru tine. Dacă vrei și partea de socializare, poți încerca și sloturile din mediul terestru.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3