fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 21 Mai 2024

Judecătorul de la Tribunalul Iași a respins astăzi excepția invocată de avocații apărării în Dosarul Flux. Aceștia motivau că judecătorii de la Camera Preliminară nu aveau specializarea în dosare de corupție și că, astfel, totul trebuie reluat de la zero.

Publicat in Anchete
Ştefan Godei, administratorul azilului din Voluntari unde bătrâni erau cazaţi în condiţii groaznice, a fost trimis în judecată de DIICOT alături de alţi 27 de inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, prin constrângere, răpire, inducere în eroare sau abuz de autoritate.

Publicat in Justitie
Un savant rus a fost condamnat pentru trădare la 14 ani de închisoare. Anatoli Maslov a fost declarat vinovat pentru livrarea secretelor armei hipersonice către Germania.

Publicat in Eveniment
Încă un val de praf saharian va ajunge deasupra României, ploile prognozate favorizând depunerea acestuia. Vor fi vizate mai ales regiunile vestice și sud-vestice.

Publicat in Vremea
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din judeţul Vrancea a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula pe motocicletă cu viteza de 208 km/h, în afara localităţii Racoviţeni, pe DN2/E85.

Publicat in Social
Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen.

Publicat in Parlament
Mortalitatea sarcinilor ajunse la termen reprezintă o mare tragedie, cu o incidență foarte mică, de circa 3-4 cazuri la mia de nașteri. O coincidență bizară face ca la Spitalul Județean Suceava să fi fost înregistrate cinci cazuri într-o singură zi.

Publicat in Sanatate
Decizie fără precedent luată de Colegiului Medicilor din Satu Mare. Un doctor de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean a fost exclus din Colegiul Medicilor și i s-a ridicat dreptul de practică după moartea unei adolescente de 15 ani.

Publicat in Sanatate
Două femei care au fost condamnate pentru fraudarea alegerilor locale din comuna prahoveană Ciorani, la scrutinul din 2020, au fost desemnate preşedinţi la două secţii de votare din această localitate pentru alegerile din 9 iunie.

Publicat in Justitie
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marţi, solicitarea de transfer la Judecătoria Constanţa a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4