fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 05 Mai 2024

Un bărbat de 31 de ani din Timişoara a fost găsit de poliţişti, duminică, decedat în apartament, după ce apropiaţii au sesizat că nu le-a mai răspuns la telefon.

Publicat in Social
Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor, a murit duminică la vârsta de 79 de ani, a declarat managerul său Lou Coulson pentru BBC.

Publicat in Vedete
Un român de 36 de ani a rămas fără braț, după ce acțiunea de sustragere a banilor aflați într-un bancomat dintr-un centru comercial din Cattolica, Rimini, a eșuat, scrie presa italiană.

Publicat in Panorama
România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE – puțin peste 76 de ani, arată datele Eurostat. Dintre europeni, cel mai mult trăiesc spaniolii – 84 de ani.

Publicat in Social
O femeie de 85 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum din judeţul Vaslui, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce se îndrepta spre biserică, să asiste la slujba de Înviere. Echipajul medical trimis la locul accidentului a încercat să o resuscite, însă fără rezultat.

Publicat in Social
Deși pare ireal, a plouat cu... pești într-un oraș din Iran.

Publicat in Panorama