fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 Iunie 2024

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat, informează EFE.

Publicat in Fotbal international
Un bărbat de 36 de ani din Georgia a fost arestat preventiv la Vâlcea, după ce ar fi încercat să abuzeze sexual o tânără într-un grup sanitar al unei benzinării de pe Valea Oltului, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Publicat in Justitie
Doi poliţişti din judeţul Dâmboviţa au intervenit în cazul unei femei de 51 de ani care a fost bătută de fiul ei, în vârstă de 29 de ani.

Publicat in Justitie
Sambata, 15 Iunie 2024 19:46

PRESShub / Noël Bernard, mentorul meu

Invitat la Gala Mentor, organizată la Cluj-Napoca de Fundația pentru Comunitate, Neculai Constantin Munteanu a dezvăluit publicului clujean cine a fost sfătuitorul, mentorul, protectorul care l-a transformat în una din vocile celebre ale Europei Libere.

Publicat in Social
Patru frați din județul Botoșani au ajuns la spital după ce tatăl lor i-a bătut cu sălbăticie. Cel mai mic are 7 ani, iar cel mai mare - 11.

Publicat in Social
Salvatorii italieni continuă căutările neîncetate ale lui Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani a cărui dispariţie în râul Natisone continuă să neliniştească o întreagă comunitate, relatează presa italiană.

Publicat in Panorama
Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, şoferul acestuia fiind declarat decedat.

Publicat in Social