fbpx
 
Twitter Twitter

Autoritățile din Veneția caută un „idiot” care a sărit de pe o clădire într-un canal: „Merită un certificat de prostie” (VIDEO)


Autoritățile italiene caută un bărbat care a sărit, joi, de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneția.

Calificându-l pe bărbat drept „idiot”, primarul Veneției, Luigi Brugnaro, a declarat într-o postare pe Twitter că îi va da bărbatului un „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior” pentru acest gest, care a devenit viral pe rețelele de socializare.

De asemenea, primarul a adăugat pe contul său și o înregistrare video a scufundării, precizând că bărbatul și complicele său care a realizat filmarea vor fi arestați. În videoclip, persoana, care poartă doar boxeri, poate fi văzută sărind de pe acoperișul unei clădiri în canal, aterizând pe burtă, scrie CNN.

Încercăm să îl identificăm, să îl denunțăm, pe el și pe amicul său de mai jos, care a făcut acest videoclip stupid și l-a postat pe rețelele de socializare”, a declarat Brugnaro.

Primarul a mai spus că a trimis poliția la locul faptei pentru a stabili cum a reușit bărbatul să intre în clădirea rezidențială privată și cum a reușit să ajungă pe acoperiș.

Și-a riscat viața în acel salt, dar este și un delincvent. Ei nu înțeleg pericolul pe care îl creează în acest oraș. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trecut o barcă pe jos?”, a mai spus primarul.

Brugnaro i-a îndemnat pe toți cei care au văzut videoclipul să ajute la identificarea persoanei - pe care a numit-o turist -, dar să nu dea „like” videoclipului pe rețelele de socializare.

Fac aceste lucruri stupide pe rețelele de socializare pentru like-uri”, a spus primarul, adăugând că „vom folosi legea pentru a-l pedepsi”.

Anul trecut, peste 40 de turiști au fost arestați pentru că au înotat (uneori dezbrăcați) în canalele Veneției, iar un bărbat a fost arestat pentru că a făcut surf pe Marele Canal.

Într-o altă zonă, o turistă americană a fost amendată pentru că a provocat pagube în valoare de 25.000 de dolari după ce și-a aruncat e-scooter-ul pe Scara Spaniolă din Roma. Un turist saudit a fost amendat după ce a condus un Maserati închiriat tot pe aceeași scară.

Un alt turist a condus o mașină pe Ponte Vecchio din Florența, care este doar pentru pietoni, iar un alt turist a făcut o plimbare cu un moped prin ruinele din Pompei.

Alți turiști au distrus statui în Muzeul Vaticanului.

Turiștii au fost, de asemenea, amendați pentru că au scrijelit inițiale pe obiective turistice, au furat bucăți din Coloseumul din Roma.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31