fbpx
 
Șofer cercetat penal după ce a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în Râmnicu Sărat

Șofer cercetat penal după ce a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în Râmnicu Sărat


Un bărbat este cercetat penal după ce ar fi intrat cu maşina într-un grup de oameni pe strada Focşani din municipiul Râmnicu Sărat, în timpul unei altercaţii, a informat IPJ Buzău.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane au intrat în conflict după o petrecere. La un moment dat unul dintre invitaţi ar fi fost urmărit pentru a fi agresat iar acesta s-ar fi urcat în autoturism şi ar fi derapat, intrând într-un grup de persoane din care ar fi făcut parte inclusiv tatăl său.
„În noaptea de 23 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane. După sesizare, la faţa locului sa deplasat o echipă complexă care a stabilit că la conflict au participat cinci persoane cu vârste între 14 şi 60 de ani. În timpul altercaţiei patru persoane au fost acroşate de un autoturism. În urma evenimentului, patru persoane au fost preluate de Ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Faţă de un râmnicean în vârstă de 29 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru tulburarea liniştii publice", a transmis IPJ Buzău.
La Spitalul Municipal Râmnicu Sărat au ajuns mai multe persoane care au necesitat îngrijiri medicale, printre ele şi şoferul care ar fi intrat în grupul de oameni.
„În data de 23.05.2023, în jurul orelor 23.00 s-au prezentat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat cinci persoane dintre care trei persoane de sex masculin victimele unui eveniment rutier, unul cu fractură deschisă de femur şi luxaţie de umăr, a doua persoană cu traumatism mandibular şi plagă contuză, pe treimea superioară gambă, un minor în vârstă de 14 ani policontuzionat şi care acuza dureri la nivelul gleznei dreapta, braţului drept şi un traumatism cranio-cerebral minor. Toate cele trei victime ale evenimentului rutier au fost transferate ulterior către Spitalul Judeţean Buzău. Un alt pacient a fost adus cu multiple plăgi contuze la nivelul craniului, hemitoracelui stâng şi membrului inferior stâng produse din declaraţiile pacientului prin agresiune şi a rămas internat în cadrul Spitalului Municipal Râmnicu-Sărat pentru investigaţii şi tratament. O altă persoană, şoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier, care a venit însoţit de agenţii de poliţie pentru recoltare de probe biologice. Cele trei victime transferate la Buzău sunt destul de grav dar fără să le fie periclitată viaţa iar cealaltă este tratată în cadrul Spitalului Râmnicu Sărat, momentan este stabil", a declarat, pentru Agerpres, Alexandru Boteanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.
Unul dintre pacienţi ajunşi la Spitalul Judeţean Buzău a fost ulterior transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
„La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău au fost fost transportaţi trei bărbaţi în vârstă de 14, 20 şi 39 de ani victime ale unei agresiuni. Adolescentul de 14 ani a suferit o fractură la nivelul membrului drept inferior şi multiple escoriaţii. S-a luat decizia să rămână internat de Secţia Ortopedie şi chirurgie infantilă. Tânărul de 20 de ani a suferit multiple plăgi la nivelul feţei şi la nivelul gambei stângi. S-a luat decizia să rămân internat pe Secţia Chirurgie Plastică iar bărbatul de 39 de ani a suferit un politraumatism din accident rutier. După ce a primit îngrijiri medicale s-a luat decizia să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală", a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.
Dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău pentru comiterea infracţiunii de omor.
„Dosarul a fost preluat de la Parchetul Râmnicu Sărat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău pentru a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor", a declarat Iana Nicoleta Cecilia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30