fbpx
 
Facebook / Salvamont Bușteni Facebook / Salvamont Bușteni

Rucsacul unui tânăr găsit mort pe Valea Caraimanului a fost furat. Salvamontiștii fac apel la cel care l-a luat: „Poate conține date vitale pentru întregul caz”


Salvamontiștii din Bușteni solicită persoanei care a găsit și luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, să-l înapoieze.

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni, iar rucsacul aparține tânărului găsit mort, în data de 27 octombrie, pe Valea Caraimanului.

„În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni.

Polițiștii din București a anunțat dispariția tânărului de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie. Salvamontiștii din Prahova au anunțat vineri, 27 octombrie, că trupul băiatului a fost descoperit în Valea Caraimanului.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31