fbpx
 
Monitorul de Cluj Monitorul de Cluj

Instalația „Te aștept” amplasată în Cluj a fost vandalizată. A fost aruncată în râul Someș


Andi Daiszler, fondatorul Lights On Romania, a anunțat că instalația de lumini „Te aștept” a fost distrusă de indivizi necunoscuți, informează Monitorul de Cluj. Aceasta era amplasată pe Podul Elisabeta, însă cineva a tăiat cablurile cu care era prinsă. Acum, instalația se află în apele Someșului și a suferit „pagube ireparabile”.

Un incident similar cu o instalație Lights On a mai avut loc în urmă cu câțiva ani. Este dezamăgitor faptul că asemenea acte se repetă în Cluj-Napoca.

„Astăzi am anunțat Poliția pentru fapte de vandalism și distrugere care privesc una dintre instalațiile noastre de la Cluj-Napoca. Este pentru a doua oară în decursul celor 6 ani de existență când ne lovim de asta. În cursul zilei de ieri, persoane necunoscute au tăiat, desfăcut și desprins cablurile de ancorare, cordelinele și chingile de siguranță cu care colegul nostru Adi Bălan a asigurat instalația ‘TE AȘTEPT’ pe podul Elisabeta din oraș. Instalația a suferit pagube ireparabile, urmând ca în zilele următoare să fie ridicată din apele Someșului”, a transmis Andi Daiszler.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31