fbpx
 
Centura tactică a unui polițist din Hunedoara a fost furată în timpul unei intervenții. Un suspect a fost reținut. Pistolul, de negăsit

Centura tactică a unui polițist din Hunedoara a fost furată în timpul unei intervenții. Un suspect a fost reținut. Pistolul, de negăsit


Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea unui pistol şi a unui încărcător ce i-au fost sustrase unui agent de poliţie, în timpul unei intervenţii la care acesta participase pentru aplanarea unui scandal care a avut loc, duminică, într-un local din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara.

Obiectele erau prinse pe centura tactică a poliţistului, alături de altele care se aflau în dotarea agentului de poliţie, o parte dintre acestea fiind găsite, în cursul nopţii de duminică spre luni, pe o vale din apropierea râului Crişul Alb, precizează Agerpres.
„În urma activităţilor de căutare, în cursul nopţii a fost găsită centura cu un încărcător cu 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criş", a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.
Conducerea IPJ Hunedoara a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor.
Agentul de poliţie a rămas fără centura tactică, pe care avea prins un pistol, un baston telescopic şi un spray lacrimogen, după ce intervenise, alături de alţi colegi, pentru aplanarea unui conflict ce izbucnise într-un local din comuna Crişcior.
Potrivit primelor cercetări, centura poliţistului s-ar fi desprins în timpul acţiunii, iar una dintre persoanele care se aflau acolo ar fi sustras-o cu tot ceea ce se afla pe ea.
Din verificările efectuate, principalul suspect în acest caz este un bărbat de 46 de ani, persoană implicată în altercaţie. Acesta a fost depistat la scurt timp pe raza comunei Crişcior, însă a refuzat să coopereze cu poliţiştii în vederea indicării locului în care s-ar afla centura tactică, a precizat sursa citată.
„În urma activităţilor de cercetare penală şi a probatoriului administrat în cazul altercaţiei din comuna Crişcior, din seara zilei de 7 ianuarie, poliţiştii au luat măsura preventivă reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Brad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor (respectiv de sustragerea armamentului şi a muniţiei din dotarea unui agent de poliţie care a intervenit la eveniment)", a precizat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.
De asemenea, doi bărbaţi implicaţi în altercaţie, unul de 41 de ani, din Brad, şi altul de 42 de ani, din Crişcior, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.
Cei trei suspecţi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31