fbpx
 
Trei evenimente majore pe care nu ar trebui să le ratezi în final de an la Ateneu: Libertate, Beyonce, Royal Opera House

Trei evenimente majore pe care nu ar trebui să le ratezi în final de an la Ateneu: Libertate, Beyonce, Royal Opera House


Anul 2023 se apropie de final, iar Cinematograful Ateneu din Iași anunță câteva evenimente de excepție, pe care publicul ieșean nu ar trebui să le rateze.

Libertate | Proiecție de gală

Miercurea aceasta, de la ora 20.00, actorul Iulian Postelnicu vine la Cinema Ateneu pentru o proiecție specială a filmului „Libertate” (regia Tudor Giurgiu), unul dintre cele mai așteptate și discutate filme românești ale anului.

„Revoluţia din 1989 e, probabil, cel mai mare eveniment neconsumat pe deplin în societatea noastră din ultimul secol, printre altele și pentru că urmările ei n-au satisfăcut cu nimic așteptările. De aceea, cu Libertate îmi doresc sa redau cu acurateţe haosul și confuzia totală din rândul oamenilor simpli. Pentru că adevărul a fost ascuns cu bună știinţă și mușamalizarea a fost cultivată la rang de artă. Sper ca filmul să fie văzut în cinematografe de cât mai mulți tineri născuți după 1989, cred că vor fi surprinși – și de acțiune și de faptul că lucrurile de pe ecran chiar s-au întâmplat în România nu cu mult timp în urmă”, a spus Tudor Giurgiu, regizorul filmului.

Biletele sunt puse în vânzare aici: https://cinemaiasi.ro/film/libertate/ 

Renaissance: A film by BEYONCÉ | Premieră

Documentarul muzical, scris și regizat de Beyoncé, are premiera la Iași pe 22 decembrie 2022, de la ora 20.00. RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ accentuează călătoria specifică RENAISSANCE WORLD TOUR chiar de la începutul său: de la primul concert din Stockholm, Suedia, până la ultimul, în Kansas City, Missouri.

Producția prezintă esența intențiilor lui Beyoncé, a muncii ei asidue, a implicării în fiecare aspect legat de producție, spiritul ei creator și hotărârea de a lăsa o moștenire artistică și de a o stăpâni cu măiestrie.

Biletele sunt puse în vânzare aici: https://cinemaiasi.ro/film/renaissance/ 

Spărgătorul de Nuci | Spectacol transmis de la Royal Opera House

Pe 28 decembrie 2023, de la ora 18.00, spectatorii sunt așteptați la ultimul spectacol transmis anul acesta de la Royal Opera House, chiar pe marele ecran de la Cinema Ateneu:

Spărgătorul de Nuci. Cu un scenariu original de Marius Petipa, după E.T.A. Hoffmann, spectacolul este prezentat ca o petrecere încântătoare din Ajunul Crăciunului, care devine o aventură magică odată ce toți ceilalți se bagă la somn. Spectacolul este subtitrat în limba engleză.

Biletele sunt puse în vânzare aici: https://cinemaiasi.ro/film/spargatorul-de-nuci/ 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31