fbpx
 
ZDI ZDI

Accident mortal pe Bulevardul Chimiei din Iași


Un bărbat de 36 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă într-un grav accident rutier petrecut pe bulevardul Chimiei, din municipiul Iași.

Un autoturism inscipționat cu însemnele firmei de pază MOLID a intrat în spatele unui TIR. Echipajele de salvare au ajuns în scurt timp la locul gravului incident, dar din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat 55 de minute, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul implicat în accident.

Descarcerarea a durat circa 20 de minute.

Potrivit jurnaliștilor de la „Ziarul de Iași”, pe stradă, la ora respectivă, era polei şi cel mai probabil autoturismul circula cu viteză, iar din această cauză a derapat şi a intrat în TIR-ul respectiv.

„Pe bulevardul Chimiei , după intersecţia cu Tudor , mal Bahlui drept, a fost trimis un echipaj ambulanţă, un echipaj de prim ajutor şi descarcerare. La sosirea echipajelor, tânărul era fără puls. A fost descarcerat timp de 20 de minute, el se afla în asistolie şi midriază fixă (dilataţia pupilelor)”, au transmis coordonatorii ISU Iaşi.

Autoritățile au preluat cazul pentru cercetări ulterioare, în scopul stabilirii cauzelor exacte ale accidentului și evaluării împrejurărilor care au dus la tragicul eveniment.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30