fbpx
 
Un bărbat a dat foc unei femei lângă un cimitir din București, apoi s-a incendiat. Mama ei s-a ars încercând să o ajute

Un bărbat a dat foc unei femei lângă un cimitir din București, apoi s-a incendiat. Mama ei s-a ars încercând să o ajute


Trei persoane au ajuns cu arsuri la spitale din București, după ce un bărbat a dat foc unei femei, apoi s-a autoincendiat, iar mama ei a suferit de asemenea arsuri încercând să o ajute. 

Un bărbat a stropit miercuri după-amiaza cu substanțe inflamabile o femeie și i-a dat foc, în urma unui conflict, după care s-a autoincendiat, a transmis ISU București-Ilfov. Mama femeii a sărit să-și ajute fiica, dar a suferit și ea arsuri.

Incidentul șocant a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, lângă cimitirul Progresul, iar apelul inițial la 112 anunța că trei persoane au fost incendiate.

În urma incidentului, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la Spitalul Floreasca intubat, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, în timp ce femeia de 50 de ani pe care a incendiat-o a fost dusă conștientă la Spitalul Bagdasar cu arsuri la nivelul capului și membrelor.

De asemenea, mama în vârstă de 80 de ani a femeii a fost transportată la Spitalul de Arși conștientă și cu arsuri la nivelul membrelor.

Bărbatul, spun vecinii, ar fi fost supărat pentru faptul că femeia, fosta sa concubină, l-ar fi dat afară din casă după despărțire.

La eveniment au intervenit patru autospeciale, iar incendiul provocat a fost stins.

La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vărstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc.

Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul.

Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin din zonă.

Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au anunțat polițiștii bucureșteni într-un comunicat de presă.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30