fbpx
 
IPJ Buzău IPJ Buzău

Pacient plecat în pijamale de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, căutat de Poliție. A fost dat în urmărire națională


Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Tâmboieşti, judeţul Vrancea a fost dat în urmărire la nivel naţional după ce ar fi plecat fără drept din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, unde fusese internat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), autorităţile au fost sesizate joi seară, în jurul orelor 22.00.
„Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi prin apel 112 că un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a părăsit fără drept unitatea medicală în care era internat pentru măsură de siguranţă. Urmare a sesizării, au fost mobilizate cu operativitate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Poliţiştii au demarat activităţile specifice în vederea depistării persoanei şi înlăturării oricărei eventuale stări de pericol. Concomitent, au fost organizate şi instituite filtre pe căile principale de acces", informează IPJ.
Bărbatul căutat de poliţie ar fi plecat din unitatea spitalicească îmbrăcat în pijamale.
„Bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel naţional. Semnalmente: înălţime 1,75 metri, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, ca şi particularitate prezintă postura uşor aplecată în timpul mersului. La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", transmite sursa citată.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30