fbpx
 
Poliția caută un bărbat care a vandalizat cortul AUR din Sibiu. A fost surprins pe camerele de supraveghere

Poliția caută un bărbat care a vandalizat cortul AUR din Sibiu. A fost surprins pe camerele de supraveghere


Poliţia încă nu l-a prins încă pe bărbatul care a vandalizat cortul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, de pe bulevardul Mihai Viteazu, acesta fiind surprins pe camerele de supraveghere, a anunţat luni, Primăria Municipiului Sibiu, printr-un comunicat de presă.

„Persoana care a vandalizat un cort amplasat pe domeniul public, surprinsă de camerele de supraveghere. Cu privire la situaţia cortului amplasat de Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor pe domeniul public, pe bulevardul Mihai Viteazu, vandalizat în acest weekend prin inscripţionare cu graffiti, transmitem următoarele informaţii: Poliţia Locală a primit în data de 3 martie, la ora 09.40 o sesizare în Dispecerat cu privire la vandalizarea acestui cort, amplasat pe domeniul public în baza unui aviz emis de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice. Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, Poliţia Locală a constatat că în noaptea de 2 martie, la o ora 23.45, un cetăţean în vârstă de 50-60 de ani a intrat în cort şi a comis această faptă. Bărbatul a ieşit din scara unui bloc din apropiere, a vandalizat structura şi apoi s-a întors în scara blocului respectiv. Persoana care a reclamat vandalizarea a fost direcţionată să se adreseze Inspectoratului Judeţean de Poliţie care poate să cerceteze şi să identifice făptaşul. Poliţia Locală va pune la dispoziţie înregistrările video care să ajute la identificarea persoanei vinovate", se arată în comunicatul de presă.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, a precizat luni că este înregistrată sesizarea celor de la AUR, însă nu l-au identificat încă pe cel care a vandalizat cortul AUR.
Cortul celor de la AUR Sibiu, pentru strângerea de semnături, a fost vandalizat în weekend, iar aceştia au depus plângere la IPJ Sibiu.
„Am depus plângere la poliţie, la secţia 1, iar poliţia locală s-a prezentat la faţa locului şi au constatat actele de vandalism menţionând că vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere ale primăriei, din zona unde s-a produs incidentul", a declarat deputatul Sebastian Suciu, preşedintele AUR Sibiu, într-un comunicat de presă.
AUR Sibiu a început vineri campania de strângere de semnături, în prezenţa liderului partidului, George Simion. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31