fbpx
 
A murit Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Iași

A murit Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan interlop din Iași


Liderul clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi, a murit în cursul zilei de astăzi, 15 aprilie, într-un spital din Târgu Mureș, acolo unde se afla internat pentru o intervenție chirurgicală la inimă, scrie Dezvăluirea.ro.

liderul clanului ieșean avea de mai mult timp de probleme cardiace grave. El nu a supraviețuit intervenției chirurgicale efectuată la Târgu Mureș.

În luna martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la un pas de moarte din cauza problemelor cardiace, însă a fost salvat în ultima clipă de chirurgi. El ar fi suferit o operație dificilă pe cord, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul și-ar fi putut da ultima suflare în cazul în care nu ar fi intervenit.

Mai mult, imediat după operația de la începutul lunii martie, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Atunci, din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la lupte și subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov. De asemenea, a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

Considerat unul dintre cei mai importanți lideri interlopi din zona Moldovei, Costel Corduneanu ar fi avut și legături strânse cu mafia rusă.

Acesta a afirmat în fața cunoscuților că i s-ar fi propus să adere la temuta organizație criminală cu titlul de hoț în lege (vor v zakone), adică membru cu drepturi depline și ar fi urmat să reprezinte interesele mafioților ruși pe teritoriul României, amintește CanCan.ro.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31