fbpx
 
Colaj foto: News.ro Colaj foto: News.ro

Ce a pățit un bărbat din Turda după ce o persoană a postat pe Facebook o poză cu câinele său, ținut în lanț fără mâncare și apă


Un bărbat din Turda, judeţul Cluj, a fost amendat cu 8.000 de lei pe motiv că şi-a chinuit câinele, pe care îl ţinea în lanţ, fără mâncare şi apă. Animalul a fost ridicat şi predat unei asociaţii, pentru a primi îngrijirile necesare.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Cluj după ce situaţia animalului, neglijat, chinuit de foame şi sete şi „aflat într-o stare critică”, după cum spun anchetatorii, a fost relatată online.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au mers la adresa indicată.

„La faţa locului, poliţiştii au identificat proprietarul şi au constatat că animalul era subnutrit. De asemenea, câinele nu era microcipat şi nici sterilizat. Astfel, proprietarul a fost sancţionat cu o amendă de 8.000 de lei pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia animalelor”, informează, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj, potrivit News.ro.

Câinele a fost preluat şi predat unei asociaţii de profil.

Cazul a fost semnalat pe Facebook de către o persoană care a pozat animalul aflat într-o stare deplorabilă şi a anunţat că îi mai aruncă mâncare animalului, pentru a-l hrăni, precizând că nu poate intra în curte să îi dea şi apă.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31