fbpx
 
Facebook / Atenție Poliția Iași Facebook / Atenție Poliția Iași

Bărbat din Miroslava împuşcat de poliţişti în picior după ce i-a atacat pe agenţi cu toporul


Un bărbat din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, a fost rănit, miercuri, după ce a fost împuşcat de poliţişti, întrucât se manifesta agresiv, atacându-i cu un topor. Agenţii de Poliţie au mers la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat că vecinii nu au mai văzut-o pe femeie.

Potrivit Poliţiei judeţene Iaşi, un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie a sesizat Poliţia că vecinii săi din comuna ieşeană Miroslava i-au transmis că nu au mai văzut-o pe mama sa. Aceasta locuieşte împreună cu fratele bărbatului aflat în străinătate.

În urma verificărilor, la domiciliul femeii din comuna Miroslava a fost identificat fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Bărbatul a fost rănit în zona unui picior, apoi a fost imobilizat de poliţişti. 

Niciunul dintre poliţişti nu a suferit leziuni în urma intervenţiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Iaşi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Totodată, poliţiştii susţin că ”sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31