fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Aprilie 2024

Un bărbat de 24 de ani este cercetat de poliţiştii din Vaslui, după ce a determinat o fetiță de 12 ani să se filmeze în ipostaze sexuale explicite, iar apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Publicat in Justitie
Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, vineri, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la Câmpia Turzii, urmând să intre în dotarea Escadrilei 48 Vânătoare, a informat Ministerul Apărării Naţionale.

Publicat in Guvern
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a instalat-o în Primăria Sectorului 5.

Publicat in Justitie
Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au fost reţinuţi după ce o femeie a reclamat că i-au fost smulse de la gât două lănţişoare, într-un autobuz, în Sectorul 5 al Capitalei.

Publicat in Justitie
Ministrul francez Gérald Darmanin a fost agresat în apropiere de Pointe-à-Pitre, în sediul postului Guadeloupe 1re, de către un bărbat care a fost reţinut şi plasat în arest prevenitv, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Cererea de abţinere formulată de judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost respinsă vineri de Judecătoria Mangalia ca fiind nefondată, magistratul judecând în continuare cazul Vlad Pascu.

Publicat in Justitie
În urma unei acțiuni punctuale, polițiștii de frontieră din Huși și Galați au descoperit în compartimentul de bagaje al unui autocar cu destinația Italia, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, 216 sticle de vin, de proveniență Republica Moldova.

Publicat in Moldova
Un tablou în valoare de 2.000.000 de euro a fost găsit în România. Autoritățile spun că bunul cultural ar fi fost tranzacționat pe piața neagră și că face parte din lotul tablourilor furate în noaptea de 14 martie 2020, dintr-o galerie de artă din Oxford, Regatul Unit al Marii Britanii. 

Publicat in Justitie
Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, este trimis din nou în judecată într-un dosar penal. În această dimineață, DIICOT Iași a depus la Curtea de Apel Dosarul Veranda în care, alături de Chirica, sunt inculpate alte 25 de persoane și o societate comercială. Deocamdată, dosarul se află în faza de Cameră Preliminară.

Publicat in Anchete
Șeful unui serviciu secret din România s-a întâlnit în spatele ușilor închise cu liderul sirian Bashar al-Assad, dezvăluie presa din Siria. Întâlnirea a avut loc în capitala Damasc. 

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3