fbpx
 
La un pas de tragedia Prințesei Diana. Harry și Meghan, „urmărire agresivă” cu paparazzi

La un pas de tragedia Prințesei Diana. Harry și Meghan, „urmărire agresivă” cu paparazzi


Harry și Meghan au fost implicați într-o urmărire pe autostradă, fiind „vânați” de o echipă de paparazzi, susține un purtător de cuvânt al prințului. Lady Diana a murit în exact aceste circumstanțe, în 1997.

Prințul Harry, Meghan și mama ei au fost implicați într-o „urmărire de mașină care ar fi putut avea consecințe catastrofale" în care au fost implicați paparazzi, a declarat un purtător de cuvânt al prințului, potrivit BBC.

Incidentul a avut loc după ce ducele și ducesa de Sussex au participat marți la o ceremonie de premiere la New York.

Urmărirea agresivă" a durat peste două ore, a precizat purtătorul de cuvânt, explicând că au existat pericole majore de accidente cu alte vehicule, pietoni și chiar polițiști, arată sursa citată

În timp ce a fi o figură publică justifică un anumit nivel de interes din partea publicului, asta nu ar trebui să coste niciodată siguranța cuiva. Difuzarea acestor imagini, având în vedere modalitățile în care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă care este periculoasă pentru toți cei implicați", a declarat purtătorul de cuvânt.

Departamentul de Poliție din New York (NYPD) nu a confirmat inițial acest incident, iar BBC nu a reușit să verifice afirmațiile purtătorului de cuvânt.

Incidentul ar fi avut loc după prima apariție publică a cuplului, după încoronarea regelui. Însoțiți de mama lui Meghan, Doria Ragland, Harry și Meghan au participat la premiile Ms. Foundation Women of Vision Awards.

Ladi Di și iubitul ei, Dodi Al Fayed, fiul unui miliardar egiptean, alături de care Diana încerca să-și refacă viața după divorț, au murit într-un groaznic accident, pe 31 august 1997. Mașina cu șofer, în care se afla și un bodyguard, a fost urmărită de un grup de fotografi. Într-un pasaj din zona Place de la Concorde, autoturismul s-a izbit de unul dintre pilonii de beton, la 180 de kilometri pe oră.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31