fbpx
 
GetYourGuide GetYourGuide

Unde se află cel mai fericit loc din lume pentru persoanele sub 30 de ani. Este cea mai mare bijuterie ascunsă din Europa


O țară din Europa a fost desemnată cel mai fericit loc din lume pentru copii și persoane sub 30 de ani.

Este considerată o adevărată bijuterie ascunsă, cunoscută pentru peisajele sale pitorești, cultura vibrantă și un nivel de trai ridicat.

Lituania a reușit să creeze un mediu prietenos și favorabil pentru tineri printr-o combinație de factori. Educația de înaltă calitate, accesul facil la activități recreative și sportive, precum și o rețea solidă de servicii sociale și de sănătate sunt doar câteva dintre motivele pentru care tinerii se simt fericiți aici.

Deși adesea trecută cu vederea în favoarea vecinilor săi europeni mai mari, Lituania a devenit o destinație de top pentru tinerii care caută o calitate superioară a vieții.

Această bijuterie baltică este cu adevărat cea mai mare comoară ascunsă a Europei, scrie Insider. Raportul Mondial al Fericirii 2024 tocmai a clasat această țară ca fiind cel mai fericit loc din lume pentru copii și persoane sub 30 de ani.

O persoană care -a născut și a crescut în capitala Lituaniei, Vilnius, atestă că acesta este un loc ideal pentru tânăra generație.

Pentru început, Lituania oferă educație universitară gratuită unei mari părți a populației. Prin comparație, în locuri precum SUA, educația universitară este extrem de scumpă.

În plus, Lituania are unele dintre cele mai ieftine chirii din Europa.

Capitala, Vilnius, este un oraș vibrant, unde modernitatea se îmbină armonios cu istoria. Tinerii din Vilnius se bucură de o viață culturală activă, cu numeroase festivaluri de muzică, artă și film. Orașul este, de asemenea, un exemplu excelent de mobilitate sustenabilă, fiind cunoscut pentru infrastructura sa excelentă pentru biciclete și pentru numeroasele spații verzi.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: