fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 19 Aprilie 2023

Unul dintre cei mai temuți infractori din lume, care se afla de mai multe luni pe lista celor mai căutate persoane din America, a fost arestat după ce a folosit o identitate falsă pentru a scăpa de polițiști.

Publicat in Panorama
Moonbin, membru al trupei K-Pop ASTRO, a murit, miercuri, la vârsta de 25 de ani.

Publicat in Vedete
Doi cetăţeni bulgari au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi transportând cu un microbuz, pe raza municipiului Feteşti, 30 de cetăţeni afgani, informează, miercuri, IPJ Ialomiţa.

Publicat in Justitie
Mii de locuri pentru agenți de poliție și subofițeri au fost scoase la concurs. Sunt 2.900 de locuri scoase la concurs în instituţiile de formare a agenţilor de poliţie şi subofiţerilor.

Publicat in Administratie Locala
Comisia Europeană a anunţat miercuri începerea unei acţiuni în justiţie împotriva Slovaciei în legătură cu eşecul acesteia de a lua măsuri împotriva segregării copiilor romi în şcoli.

Publicat in Eveniment
Un grav accident de circulație a avut loc dimineață, pe Drumul European 583, în localitatea Lețcani, din Iași. Un tată cu doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni de un TIR.

Publicat in Social
O şoferiţă din Arad este cercetată de poliţişti după ce a luat pe capota maşinii o femeie cu care se certase din cauza unui loc de parcare, scena fiind filmată de martori.

Publicat in Justitie
România va restricţiona exportul de cereale şi seminţe oleaginoase din Ucraina, va implementa măsuri de securizare suplimentară pentru mijloacele de transport care tranzitează teritoriul ţării şi va institui controale direct în vamă pentru toate produsele agroalimentare venite din Ucraina, a anunţat, miercuri, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Publicat in Guvern
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja, l-a suspendat din funcţie pe şeful Consiliului de administraţie al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Aerospaţială "Elie Carafoli" - INCAS Bucureşti, Cătălin Nae, până la data de 25 iunie, dată la care exercitarea funcţiilor acestuia încetează de drept.

Publicat in Justitie
O colecție de pictură ce a aparținut omului politic Corneliu Vadim Tudor este scoasă la licitație săptămâna viitoare, marți, 25 aprilie, prin Casa de Licitații A10 by Artmark, în cadrul unei licitații mai largi dedicate Artei Românești Moderne și Contemporane. Cele câteva zeci de picturi românești, care conturează pasiunea colecționarului Corneliu Vadim Tudor pentru valorile tradiționale, sunt semnate de importanți artiști români precum Gheorghe Petrașcu, Rudolf-Schweitzer Cumpăna, dar și Sorin Ilfoveanu. Mica colecție de pictură, de gust și atmosferă clasice, apare la aproximativ zece ani interval de la punerea în licitație, de către familie, în anii 2014-2015, a colecției acestuia de carte românească și artefacte istorice, dintre care unele au rămas în memoria pieței de artă, iar altele au intrat ulterior în expunerea muzeală.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3