fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 25 Septembrie 2023

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce ar fi încercat să ofere mită unui jandarm care îl depistase având asupra sa ketamină şi pe care ar fi intenţionat să o comercializeze.

Publicat in Justitie
Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Publicat in Guvern
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru numirea unor ambasadori ai României în Kenya şi Regatul Haşemit al Iordaniei, informează Administraţia Prezidenţială.

Publicat in Presedintie
Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, susține că nu a văzut imaginile care au fost deja difuzate de toată presa din România, în care fostul său soț a fost prins de DNA cu o geantă de bani, o presupusă mită uriașă.  

Publicat in Justitie
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă luni într-o postare pe Telegram că tancuri americane de tip „Abrams au sosit deja în Ucraina şi se pregătesc să ne consolideze brigăzile”, o „veste bună”, apreciază el, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
O persoană decedată a fost găsită, luni, la subsolul unei clădiri din Sectorul 2 al Capitalei.

Publicat in Social
Este anchetă la Iași, acolo unde procurorii au suspiciunea că o fetiță de doar 11 luni ar fi fost bătută de cei apropiați.

Publicat in Sanatate
La Constanța, un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un cartier rezidențial în timp ce tăia cu un cuțit cauciucurile mașinilor parcate pe stradă.

Publicat in Social
Joacă, distracţie şi aventură, din octombrie, în noua destinaţie de entertainment Hype Palas. Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri, va introduce, în ansamblul mixt Palas Iaşi, un concept de divertisment în premieră în Romania, care va revoluționa scena de entertainment activ.

Publicat in Timp Liber
Prima licitație de bijuterii în format Timed Online Auction, susținută complet de un comisar AI, va avea loc vineri, 29 septembrie, ora 12:00, pe platforma Artmark Live 2.0. „Everlasting summer. Licitația de Bijuterii” marchează o schimbare a modului în care accesoriile și piesele de colecție sunt vândute, deschizând un nou capitol în comerțul online. Evenimentul reprezintă o dovadă a modului în care tehnologia poate revoluționa industria tradițională a bijuteriilor, făcând-o mai accesibilă și mai sigură pentru toți cei implicați.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2