fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Septembrie 2023

Dumitru Buzatu avea un comportament despotic față de subordonații săi, după cum reiese din stenogramele publicate de DNA. Baronul PSD de Vaslui a fost arestat după ce a fost prins în flagrant luând mită 1,25 milioane de lei.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Târgu Ocna, județul Bacău, şi-a atacat soţia cu o armă albă, și când a văzut sângele s-a speriat atât de tare, încât s-a gândit că a omorât-o. A fugit într-o pădure și s-a sinucis.

Publicat in Moldova
Un șofer de 32 de ani a intrat cu mașina într-un alt autoturism ce staționa pentru a acorda prioritate unei femei, în urma coliziunii acesta fiind proiectat în pieton.

Publicat in Social
Dianne Feinstein, decanul de vârstă din Senatul SUA şi o figură istorică a Partidului Democrat, a murit la vârsta de 90 de ani, a informat vineri presa americană, citată de AFP.

Publicat in Eveniment
Tânăra care a fost găsită moartă pe plajă, lângă apa mării, în staţiunea Mamaia, Laura Roşca (34 de ani), cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, şi-a pierdut viaţa prin înec - este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei.

Publicat in Justitie
Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce a sechestrat în apartamentul său o tânără de 22 de ani şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat.

Publicat in Justitie
Drumarii au turnat asfalt peste un câine mort, pe o şosea din comuna Porumbacu de Jos, la ieşirea spre municipiul Sibiu, ceea ce a trezit nemulţumire pe reţelele de socializare, după ce imaginile cu căţelul au fost publicate pe Internet de un localnic.

Publicat in Social
Avocata familiei Alexandrei Ivanov, tânăra care a murit în Maternitatea Botoşani din cauza neglijenţei cadrelor medicale, a anunţat, vineri, că va cere procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava să propună arestarea preventivă a medicului de gardă din noaptea decesului.

Publicat in Justitie
Prefectul judeţului Olt, Mario De Mezzo, a comentat vineri, referitor la faptul că maşina sa a luat foc în trafic, că refuză să creadă „că ar fi orice altă cauză decât un accident nefericit" şi a respins drept „dezinformare grosolană" unele afirmaţii apărute în presă privind lipsa asigurării şi a altor documente.

Publicat in Social
Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au respins, vineri, contestaţia depusă de avocatul lui Dumitru Buzatu faţă de măsura arestării preventive a acestuia, decisă în primă instanţă de Tribunalul Vaslui.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3