fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 22 Mai 2024

Cazul e hilar: toată lumea știe că redactorul este consilier local PSD la Bârnova dar nimeni nu a luat nicio măsură

Conform Legii Audiovizualului, personalul de specialitate din Radiodifuziune și TVR nu au voie să facă parte din partide și să aibă activitate politică

Sancțiunea este desfacerea contractului de muncă

Liviu Suceveanu chiar a candidat la Primăria Bârnova în 2020 și a fost ales consilier local

Omul de radio minte cu seninătate: spune că a demisionat din Consiliul Local, dar în realitate a fost președinte de ședință în perioada martie-mai 2024!

El a comis și un fals în acte publice: în declarația de avere susține că este inginer la Radio Iași, nu realizator de emisiuni


Publicat in Anchete
Un bărbat din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, a fost rănit, miercuri, după ce a fost împuşcat de poliţişti, întrucât se manifesta agresiv, atacându-i cu un topor. Agenţii de Poliţie au mers la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat că vecinii nu au mai văzut-o pe femeie.

Publicat in Social
Furia creşte în India, care se află într-o perioadă electorală, după ce un adolescent care a ucis doi oameni în timp ce conducea beat a fost obligat să scrie un eseu, mulţi cerând o pedeapsă mai aspră şi acuzând justiţia de clemenţă, relatează CNN.

Publicat in Panorama
Miercuri, 22 Mai 2024 19:08

Cine e alpinistul român mort pe Everest

Alpinistul Gabriel Viorel Ţabără, în vârstă de 48 de ani, a murit pe Everest, în Tabăra III, situată la 7470 m altitudine.

Publicat in Social
Un copil de numai doi ani, nevaccinat, a murit de rujeolă, în Buzău. Este al șaisprezecelea deces de la începutul epidemiei.

Publicat in Sanatate
Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, incidentul care a avut loc în Parlament între deputaţii Florin Roman (PNL) şi Dan Vîlceanu (neafiliat), după ce parlamentarul PNL a fost bătut de cel neafiliat.

Publicat in Presedintie
Un bărbat în vârstă de 37 de ani acuzat de poliţia britanică pentru că ar fi spionat pentru serviciile de informaţii din Hong Kong, a fost găsit mort într-un parc din apropierea Londrei, relatează CNN.

Publicat in Eveniment
Grupul german E.ON vrea să se retragă din România și explorează opțiuni de vânzare a operațiunilor din țara noastră. Oficialii companiei spun că de vină este factorul politic, din cauza căruia riscul de a face afaceri în România a devenit „masiv”.

Publicat in Companii
O tânără din SUA a paralizat de la brâu în jos după ce un pian a căzut peste ea în timp ce îl căra cu ajutorul unei prietene.

Publicat in Panorama
Scene revoltătoare s-au derulat miercuri dimineaţă într-o staţie de transport în comun din Craiova. Un şofer de autobuz a refuzat să coboare rampa specială pentru ca o tânără aflată în scaun cu rotile să poată urca în vehicul.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4