Șoferul care a scandalizat toată țara cu o depășire criminală a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile (VIDEO)

Șoferul care a scandalizat toată țara cu o depășire criminală a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile (VIDEO)

Polițiștii suceveni au reacționat în cele din urmă în cazul șoferului care a îngrozit toată țara după ce a făcut o depășire inconștientă și apoi nu a arătat nicio urmă de remușcare.

După ce au văzut imaginile difuzate pe rețelele de socializare, polițiștii suceveni au spus că nu au ce să îi facă șoferului pentru că nu au fost înregistrate cu un dispozitiv omologat, iar contravenția nu a fost constatată în mod direct și nemijlocit de un agent constatator. Ulterior, după ce imaginile s-au viralizat și sute de mii de români au reacționat, reprezentanții IPJ Suceava s-au răzgândit.

Șoferul a fost în cele din urmă identificat și a fost invitat la sediul poliției. Între timp, polițiștii au constatat și că tânărul de 33 de ani ar fi fost implicat anterior într-o tamponare pe care nu a declarat-o în termenul legal. Pentru cele două abateri, tânărul a fost amendat și i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile, a transmis IPJ Suceava.

Tânărul de 33 de ani a fost filmat în timp ce se angajează într-o depășire pe linia continuă, în curbă la dreapta, fără vizibilitate, iar din sens opus vine o mașină care iese de pe carosabil pentru a evita impactul. Ulterior, șoferul se ceartă cu ceilalți participanți la trafic prin intermediul stației radio. „Mi se fâlfâie!”, răspunde când i se spune că a fost filmat.

„Da, îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la mașină, mă p.. pe el!”, le-a mai spus tânărul celorlalți șoferi.

 

Sursa: realitateadesuceava.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top