fbpx
 
Poli Iași caută prima victorie după trei remize la rând în Liga 2

Poli Iași caută prima victorie după trei remize la rând în Liga 2


Poli Iași continuă lupta pentru promovare și are un derby în deplasare la Dinamo în următoarea etapă din Liga 2. Partida de pe terenul lui Dinamo se va disputa pe 25 aprilie, de la ora 20:00, iar băieții lui Leo Grozavu își propun să obțină prima victorie după trei remize la rând.

Poli Iași a început perfect play-off-ul, cu o victorie în deplasare la Oțelul Galați, însă apoi au urmat trei remize, cu FC Buzău, CSA Steaua și Unirea Dej. Ultimul meci disputat în Copou a provocat tensiuni la Iași, în condițiile în care Leo Grozavu a fost nemulțumit de atitudinea unor suporteri.

Așadar, meciul cu Dinamo reprezintă ocazia perfectă pentru Poli Iași să caute o nouă victorie prin care să facă încă un pas spre promovarea în prima ligă. Se anunță însă un meci foarte echilibrat, lucru ce poate fi sesizat și din cotele publicate pe NetBet pariuri sportive. Aici, Poli Iași are cota 3.00 să câștige, egalul are cota 3.05, iar succesul celor de la Dinamo are cota 2.42. Bookmakerii consideră că meciul va fi destul de închis, motiv pentru care oferă cota 1.57 pentru selecția sub 2.5 goluri, respectiv 2.32 pentru peste 2.5 goluri.

Ieșenii au câștigat precedentul meci cu Dinamo

Poli Iași a reușit să se impună în meciul disputat în sezonul regulat contra lui Dinamo, pe stadionul Emil Alexandrescu, scor 1-0. Singurul gol al meciului ce a avut loc în noiembrie 2022 a fost marcat de Cătălin Hlistei în startul părții secunde. Echipa de start a ieșenilor la acea partidă a fost următoarea: Jankov - Martac, Tincu, Plămadă, Telcean - Finica, Vașvari, Roman, Hlistei - Dumitru, Harrison.

În schimb, ultimul meci disputat de Poli Iași pe terenul lui Dinamo datează tocmai din decembrie 2020, când ambele echipe erau în primul eșalon. Atunci, Dinamo s-a impus cu 4-1 după un meci pe care l-a dominat categoric. Lucrurile s-au schimbat însă, ambele echipe au ajuns în eșalonul secund, iar per total Poli Iași a arătat mai bine în acest sezon, dar Dinamo este în revenire de formă după ce a reușit să-și găsească noi acționari și a prins un loc în play-off pe ultima sută de metri.

Leo Grozavu e supărat pe suporteri

După remiza din meciul cu Unirea Dej, antrenorul Leo Grozavu nu și-a putut ascunde dezamăgirea față de comportamentul unor suporteri care i-au criticat pe jucători. El a avut astfel un discurs dur la adresa lor.

"Am spus de fiecare dată că Iașiul merită mai mult, dar acum mi-am dat seama că Iașiul merită mult mai puțin decât are în momentul de față. Are o echipă pe primul loc, niște băieți care s-au luptat să ajungă în poziția asta și la prima nereușită a unuia dintre ei au huiduit. Dacă sunt indolenți, da, merităm să fim blamați. Dar în momentul în care echipa este pe primul loc, să nu stai până la finalul meciului să-ți încurajezi favoriții, să fii alături de ei așa cum sunt pe alte stadioane, unde chiar contează publicul spectator și îi împinge de la spate…", a spus Grozavu, citat de Liga2.ro.

Pentru Poli Iași, după partida cu Dinamo va urma un nou meci cu Oțelul, programat pe 2 mai, de la ora 18:00, iar apoi deplasarea de la Buzău și meciul de acasă cu CSA Steaua. Obiectivul ieșenilor în acest final de sezon este promovarea directă în prima ligă, iar lupta devine tot mai strânsă în condițiile în care nu este clar dacă Steaua are drept de promovare.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30